Rondleiding

Laat u inspireren en verrassen.

Als u door onze Versicolor tuin loopt komt u een grote hoeveelheid verschillende bloemen en planten tegen. Lees verschillende korte verhalen van de rondleiding door de tuin en ontdek dat er veel meer is.

Of loop live mee met Marianne via onderstaande link (Tv programma 'Buurten' van RTV NH)


De Vlinderstichting

De Versicolor tuin steunt De Vlinderstichting. Een deel van de entreegelden gebruiken wij voor lidmaatschap en donaties aan deze organisatie.
 
De Vlinderstichting
De Vlinderstichting is dé organisatie die de deskundigheid in Nederland en Europa over vlinders en libellen bundelt. Ze maakt zich sterk voor het behoud en herstel van vlinders en libellen in Nederland en Europa.Bescherming: nu kan het nog!

Maatregelen om de  vlindersen libellen  te beschermen zijn hard nodig. Want veel bedreigde vlinder- en libellensoorten in kleine leefgebiedjes balanceren op de rand van uitsterven. En weg is weg! De Vlinderstichting doet onderzoeken geeft adviezen  aan terreineigenaren over de manier waarop zij hun terreinen kunnen beheren om de vlinders de beste overlevingskansen te geven.

Maar vlinders en libellen vliegen niet alleen in natuurgebieden, maar ook in bermen, parken, plantsoenen en tuinen. Ook dicht bij huis zet De Vlinderstichting zich daarom in voor verbetering van de natuurkwaliteit. Dat gebeurt door voorlichting en educatieve projecten. Voorbeelden hiervan zijn voorlichting over tuinieren, lespakketten voor het basisonderwijs(met echte vlinders!), lezingenen tentoonstellingen.

Kijk op:  http://www.vlinderstichting.nl


Versicolor