Open tuindagen

Inspiratie voor uw eigen tuin...

31 jaar Versicolor Tuin
Onze kleurrijke Versicolor Tuin in Lutjewinkel (NH) bestaat inmiddels 31 jaar. Lees hier meer over onze open tuinweekends, openstelling voor tuinclubs en inspiratiedagen samen met Kwekerij Zonneveld. 

De tuin in nu gesloten
In 2019 was de Versiolor tuin weer meerdere weekends geopend. Nieuwe data voor 2020 worden in november bekend gemaakt. Tuinclubs kunnen proberen nog een afspraak te maken. Entree €4,00 p.p. waarvan wij doneren aan de Vlinderstichting.OPEN WEEKENDS 2019

ALLE OPEN WEEKENDS ZIJN GEWEEST

VERSICOLOR ADRES

Zoutkaag 8, 1732 LW Lutjewinkel
Tel. 06 40308610 (overdag 10/16)
Contact liefst via e-mail : versicolortuin@gmail.com
De entree is € 4 p.p. en wij doen daarvan elk jaar meerdere schenkingen aan de Vlinderstichting.


NB: Bezoek aan onze tuin is voor eigen risico. Het is een privétuin met smalle paden en diverse op- en afstapjes. De tuin is helaas niet toegankelijk met rolstoelen en rollators. Liever geen honden ivm allergie. 


Al onze open weekends zijn tegelijk met vele andere tuinen en kwekerijen van www.degroeneroute.nl Tuinclubs en bussen

Tuinclubs, Groei & Bloei-afdelingen en andere verenigingen vanaf ca. 10 personen kunnen een afspraak maken voor een eigen bezoek inclusief een persoonlijke rondleiding.Wij ontvangen u graag en vertellen u meer over het ontstaan en de opzet van onze tuin.

Wij hebben beperkte koffie- en thee-voorzieningen voor kleine groepen.. Dit kan wel worden gereserveerd bij 'De Huyskamer' in Lutjewinkel (slechts 1 km van de tuin). 
Mail voor een aanvraag in 2019:  versicolortuin@gmail.com

Algemene voorwaarden voor groepsbezoeken
* Als wij uw aanvraag hebben ontvangen per e-mail en hebben bevestigd, staat uw bezoek in de agenda en wordt er op u gerekend.
* We doen onze uiterste best om aan al uw aanvragen te voldoen en voorzien u ook graag van tips voor andere tuinen en kwekerijen in de omgeving, lunch-gelegenheden enzovoort. Kijk daarvoor ook op www.degroeneroute.nl en www.topindekop.nl
* Wij vragen u om een week voor het bezoek de afspraak nog even te herbevestigen en het definitieve aantal bezoekers aan ons door te geven. Annuleren van een groepsbezoek kan kosteloos tot uiterlijk een week voor aanvang. Daarna worden er percentueel oplopende kosten in rekening gebracht. Er wordt namelijk voor elk groepsbezoek nóg intensiever in de tuinen gewerkt voor een perfecte staat van onderhoud...
* Bezoek aan onze tuin is voor eigen risico. Het is een privétuin met salle paden en diverse op- en afstapjes. De tuin is helaas niet toegankelijk met rolstoelen en rollators.


Inspiratiedagen samen met Kwekerij Zonneveld

Zaterdag 28 september 

Unieke Biologische Bloembollen-dag

Kwekerij Nico Zonneveld en Tuinontwerp Versicolor organiseren op zaterdag 28 september van 10-16 uur voor de 4e keer een bloembollen-dag, met volop biologische en duurzame bollen. Al deze bloembollen zijn gekweekt met aandacht voor de natuur en zonder gif!
De kwekerij en ontwerpster willen duurzaam tuinieren graag promoten en mensen attent maken op het bestaan en toepassen van planten en bollen uit de ekologische teelt. Bollen komen uit Noord-Holland en met name van J. Huiberts uit Sintmaartensbrug en de Driehoek uit Akersloot.Ontwerpster Marianne van Versicolor kan ter plekke een bloembollenplan voor uw border maken. Maak tevoren een afspraak via: versicolortuin@gmail.com.
Adres: Middenweg 458 in Heerhugowaard de Noord.
Tuin Columns

Beleef de Versicolor tuin
Lees de leukste column verhalen over onze Versicolor tuin; de verschillende dieren en onze werkzaamheden in de tuinen.

Versicolor