header-versicolor-flat.jpg

Tuinontwerp

Kleurrijke Tuinontwerpen

Wilt u ook veel méér van uw tuin maken? Geen zin in standaard oplossingen?

Het hele jaar door kunt u terecht bij Marianne en haar VERSICOLOR TUINONTWERP-BUREAU voor:
Tuinadvies op maat, Tuinschetsen en -ontwerpen, Beplantingsplannen & Hulp bij de beplanting

 

Klanten schrijven: " Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid. Op verzoek supersnel een prachtig tuinontwerp voor ons gemaakt door Marianne.
Tot in detail afgewerkt geheel klaar om te beginnen met inrichten van onze tuin. Een absolute aanrader vakwerk ! Dank je wel.”

 

Klanten schrijven: "Toen wij ons nieuwbouwhuis met grote tuin kochten was er wel enige twijfel. Wat doen we met de tuin? Zonder groene vingers toch een enorme uitdaging. Marianne van Versicolor heeft ons geweldig geholpen. Na een bezoek aan ons stukje grond en een uitgebreid verkennend gesprek kregen we een eerste schets. De ideeën die wij hier weer van kregen heeft zij verwerkt in het definitieve ontwerp, met beplantingsplan. Afgelopen weken hebben we alle planten bij de kweker besteld en geplant. En wat is het dan ontzettend handig dat je weet wat je waar moet planten en hoe veel.
Ik ben nu al blij met het eerste resultaat en erg benieuwd hoe het er over een tijdje uit ziet. 
Tip van mij: als je de tijd hebt: maak een moodboard met alles wat jij mooi vindt in een tuin. Marianne kreeg hierdoor een idee van waar wij naar zochten en keek vervolgens wat haalbaar was.
Wij hebben onze tuin inmiddels ingeplant en gaan ervan genieten! “

37 CP vc.JPG

Beplantingsadvies op maat tijdens inspirerende tuindagen

Mijn specialiteit zijn bloemrijke, kleurige en natuurlijke tuinen met veel vaste planten en bloeiende heesters. Met borders op kleur, geurige planten en natuurlijk rekening houdend met bloei in alle seizoenen, zodat u de jaargetijden intenser beleefd. Romantische tuinen met veel bloei en weinig 'verstening' zijn Versicolor's visitekaartje!

En: 'Zelfs de kleinste tuin kan overvloed hebben binnen zijn eigen beperkingen' (Vita Sackville-West). Door te spelen met hoogte en vormen, wordt uw tuin een spannender plek, die niet in één keer te overzien is.

Zaterdag 25 april: Spelen met kleur in je tuin!                                 


Kleurencombinaties bepalen het succes van je border. Rust-gevend of spannend, romantisch of modern.
Bij Kwekerij Zonneveld is het 25 april een kleurrijke boel! Die dag is tuinontwerpster Marianne van Versicolor Tuinontwerp tussen 10.00-16.00 uur aanwezig om voor een slechts €15,00 een snel beplantingsplan voor uw border te maken! Maak nu een afspraak via: versicolortuin@gmail.com
De biologisch geteelde planten kunt u direct (laten) verzamelen op de kwekerij.


visitekaartje.jpg

Wilt u ook een verrassende, romantische en persoonlijke tuin op maat?

Ik help je graag om plaats voor meer 'natuur' te maken in uw tuin. Geniet volop van rondzoemende bijen, het drukke gefladder van kleurige vlinders, vogelgezang in de bomen of kikkers die lustig kwaken in uw eigen vijver. Daarmee komt een tuin tot leven!

Natuurlijk houd ik volop rekening met persoonlijke wensen en ga ik graag met iedereen in gesprek. Mail vrijblijvend voor een indicatie van de kosten van een of meer schetsen, een ontwerp in kleur en/of een beplantingsplan. Aansluitend kom ik persoonlijk bij u langs, om uw huidige tuin te bekijken, foto's te maken van de huidige situatie en alle wensen te bespreken middels een uitgebreide vragenlijst. Het is handig om dan alvast de maten (l x br) van de tuin te hebben opgemeten.

tuintekening.jpg

Heel veel mogelijkheden

Van rechte tuinen met strakke paden tot romantische, ronde vormen omringd door bloemen... er zijn heel veel mogelijkheden om uw tuin tot leven te brengen. In onze tuinen kun je ook rondlopen en de vele kleinere tuindelen 'vertalen' naar het eigen perceel thuis.

Natuurlijk zijn onze unieke tuinen, met 13 verschillende tuinkamers, voor jou als klant altijd op afspraak te bezoeken, ter inspiratie! Mail voor een persoonlijke afspraak aan Marianne via: versicolortuin@gmail.com, of bel : 06 40308610 (tussen 10.00-16.00 uur). Graag geef ik u dan een eerste indicatie van de kosten waarbij u een keuze kunt maken uit de mogelijkheden: maatwerk voor uw tuin.

NB: Alle teksten, foto's en illustraties op deze website zijn eigendom van Versicolor Tuin en Ontwerp en mogen alleen na schriftelijke toestemming elders worden gebruikt.
Mail: versicolortuin@gmail.com KvK nr. 37113800

beplantingsadvies.jpg

Biologische Bloembollen-dag

Zaterdag 26 september in Heerhugowaard

Kwekerij Nico Zonneveld en Tuinontwerp Versicolor organiseren op zaterdag 26 september van 10-16 uur voor de 4e keer een unieke bloembollen-dag, met volop biologische en duurzame bollen. Al deze bloembollen zijn gekweekt met aandacht voor de natuur en zonder gif.

De kweker en ontwerpster willen duurzaam tuinieren graag promoten en mensen attent maken op het bestaan en toepassen van planten en bollen uit de ecologische teelt. Gezond voor milieu en voor de insecten in uw tuin!
Ontwerpster Marianne van Versicolor kan ter plekke een bloembollenplan voor uw border maken. Maak tevoren een afspraak via: versicolortuin@gmail.com. Adres: Middenweg 459 in Heerhugowaard de Noord.

banner-degroeneroute.jpg

Samenwerking met De Groene Route

Weest welkom en bezoek de prachtige tuinen en kwekerijen van de Groene Route.
Duurzaam tuinieren: Biodivers Genieten!

Bezoek straks de website