header-versicolor-flat.jpg

Open Tuindagen

Open Tuindagen bij Versicolor

Heerlijk inspiratie opdoen voor uw eigen tuin.

In de bloemrijke Versicolor Tuin in Lutjewinkel (NH) is het van lente tot herfst een feest van kleuren! Rondom elke hoek wacht er een nieuwe verrassing. De borders op kleur worden elke maand hoger, vlinders dartelen rond, de watermuur maakt vrolijk spetterende geluiden... 

Wilt u de tuin bezoeken?

Er zijn in 2023 GEEN algemene open tuindagen gepland, wij nemen even een jaar 'vrij' voor nieuwe inspiratie! In 2023 zijn wij alleen te bezoeken op afspraak door tuinclubs of groepen van min. 8 personen. Mail: versicolortuin@gmail.com of stel een vraag via de app aan Marianne op 0640308610 (alleen overdag bereikbaar).
Plantensteunen
Onze handgemaakte plantensteunen verkopen we in sets van 10 stuks. Laag (50 cm) en hoog (75 cm).
Het ijzer krijgt een roesttint en is vrijwel onzichtbaar in elke border.

Tuinclubs en bussen

Uw persoonlijke rondleiding met een tuinclus
Tuinclubs, Groei & Bloei-afdelingen en andere verenigingen vanaf ca. 10 personen kunnen een afspraak maken voor een eigen bezoek inclusief een persoonlijke rondleiding. Wij ontvangen u heel graag en vertellen u meer over het ontstaan en de opzet van onze tuin. Wij hebben beperkte koffie- en thee-voorzieningen voor groepen tot ca. 40 personen en i.v.,m. ons werk is de ochtend de beste tijd voor een tuinbezoek. 
Mail voor een aanvraag : versicolortuin@gmail.com


Algemene voorwaarden voor groepsbezoeken

* Als wij uw aanvraag hebben ontvangen per e-mail en hebben bevestigd, staat uw bezoek in de agenda en wordt er op u gerekend. 
* We doen onze uiterste best om aan aanvragen te voldoen en voorzien u ook graag van tips voor andere tuinen en kwekerijen in de omgeving, lunch-gelegenheden enzovoort. Kijk daarvoor ook op www.degroeneroute.nl
* Wij vragen u om een week voor het bezoek de afspraak nog even te herbevestigen en het definitieve aantal bezoekers aan ons door te geven. Annuleren van een groepsbezoek kan kosteloos tot uiterlijk een week voor aanvang.
* Bezoek aan onze tuin is voor eigen risico. Het is een privétuin met smalle paden en diverse op- en afstapjes. De tuin is helaas daardoor niet toegankelijk met rolstoelen en rollators.

moh-0420-1121.JPG
banner-degroeneroute.jpg

Samenwerking met De Groene Route

Weest welkom in Noord-Holland en bezoek de prachtige tuinen en kwekerijen van de Groene Route.
Duurzaam tuinieren staat voorop bij elke deelnemer. 
Bezoek straks de website