header-versicolor-flat.jpg

Open Tuindagen

Open Tuindagen bij Versicolor

Heerlijk inspiratie opdoen voor uw eigen tuin.

In de bloemrijke Versicolor Tuin in Lutjewinkel (NH) is het van lente tot herfst een feest van kleuren! Rondom elke hoek wacht er een nieuwe verrassing. De borders op kleur worden elke maand hoger, vlinders dartelen rond, de watermuur maakt vrolijk spetterende geluiden... 


Wilt u de tuin bezoeken?
De open tuindagen van 2021 zijn geweest. Wij zijn niet meer open dit jaar!
We gaan in de tuinen een aantal veranderingendoorvoeren.... 

Open Tuindagen 2021

Versicolor is niet meer open in 2021. Info over 2022 volgt. 


a2kebs.jpg

Tuinclubs en bussen

Uw persoonlijke rondleiding
Tuinclubs, Groei & Bloei-afdelingen en andere verenigingen vanaf ca. 8 personen kunnen een afspraak maken voor een eigen bezoek inclusief een persoonlijke rondleiding. Wij ontvangen u graag en vertellen u meer over het ontstaan en de opzet van onze tuin. Wij hebben beperkte koffie- en thee-voorzieningen voor kleine groepen. 
Mail voor een aanvraag : versicolortuin@gmail.com

Algemene voorwaarden voor groepsbezoeken
* Als wij uw aanvraag hebben ontvangen per e-mail en hebben bevestigd, staat uw bezoek in de agenda en wordt er op u gerekend.
* We doen onze uiterste best om aan al uw aanvragen te voldoen en voorzien u ook graag van tips voor andere tuinen en kwekerijen in de omgeving, lunch-gelegenheden enzovoort. Kijk daarvoor ook op www.degroeneroute.nl
* Wij vragen u om ca. een week voor het bezoek de afspraak nog even te herbevestigen en het definitieve aantal bezoekers aan ons door te geven. Annuleren van een groepsbezoek kan kosteloos tot uiterlijk een week voor aanvang.
* Bezoek aan onze tuin is voor eigen risico. Het is een privétuin met smalle paden en diverse op- en afstapjes. De tuin is helaas niet toegankelijk met rolstoelen en rollators.

136041956-2705489696428737-8491397766343386234-o.jpg
banner-degroeneroute.jpg

Samenwerking met De Groene Route

Weest welkom en bezoek de prachtige tuinen en kwekerijen van de Groene Route.
Duurzaam tuinieren: Biodivers Genieten!

Bezoek straks de website